LAMPENHUIS BV

Algemene elektriciteit Groot- en kleinhandel

Truweelstraat 22 Sint-Niklaas

Via de Grote markt van Sint-Niklaas volgt u rechts (naast de Stationstraat) de Houtbriel die uitmond in de Ankerstraat. U blijft gewoon rechtdoor rijden tot u in de Truweelstraat bent en zal onze winkel terugvinden op de linkerkant. Let op onze oranje gevel!

Vanuit Nieuwkerken-Waas en Beveren-Waas volgt u best de N70 tot aan het kruispunt ster/heidebaan (aan MCDonalds). Daar rijd u de Bellestraat in tot u aan de lichten van de Singel bent (onder de brug van de treinsporen). Rechtdoor via de Antwerpsesteenweg tot u voorbij de Lidl winkel bent. Verder in de straat ziet u een Avia tankstation. Als u daar de straat volgt komt u op het einde, waar u rechts afslaat, in de Ankerstraat. U rijd verder rechtdoor tot in de Truweelstraat en zal onze winkel terugvinden op de linkerkant. Let op onze oranje gevel!


Vanaf de E17 neemt u afslag 15 Sint-Niklaas Centrum. U rijd voorbij de lichten de tunnel in onder het rond punt. U zal uitkomen op de Parklaan waar u wederom rechtdoor rijd. Eens u op de grote markt bent volgt u rechts (naast de Stationstraat) de Houtbriel die uitmond in de Ankerstraat. U blijft gewoon rechtdoor rijden tot u in de Truweelstraat bent en zal onze winkel terugvinden op de linkerkant. Let op onze oranje gevel!


Via het openbaar vervoer:  Het stadsnet van De Lijn omvat vier stadslijnen, die zorgen voor een goede verbinding. Daardoor rijdt de bus vlot en frequent van noord naar zuid door de stadskern. U neemt best Lijn 2 tot in de Mercatorstraat (dit is op 50 meter van onze winkel!). Deze bus stopt op de grote markt, aan het station en de halte in de Kapelstraat.


Indien u nog verdere vragen hebt, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!